ЗЕМЯТА, ПОКРИХМЕ Я ЦЯЛАТА.

ЗЕМЯТА, ПОКРИХМЕ Я ЦЯЛАТА.

С DHL Express можете да доставите пратка спокойно, уверено и да се концентрирате върху това, което е важно, разрастването на Вашия бизнес. Останете уверени, че DHL Express ще извърши Вашата доставка навреме и сигурно. Оставете изпращането на Вашите пратки в нашите ръце.
ИЗПРАТЕТЕ С DHL НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
И още, възползвайте се от възможността да спечелите Formula 1® или Formula E преживяване за двама на най-близкия Гран При*!
Ние уважаваме Вашата конфиденциалност и няма да споделим данните Ви с никого.
Прочетете повече.

СКОРОСТ

Независимо къде се намирате по света, ние имаме инфраструктурата и хората, за да Ви осигурим, че ще останете свързани с повече от 220 държави и територии по света. И с нашата ненадмината сигурност, надеждност и скорост това означава, че ще извършим доставката навреме и сигурно във Вашите ръце.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

СТОЙНОСТ

Решенията за доставка на DHL осигуряват не само, че всяка пратка ще пристигне навреме, но че ще пристигне където трябва, в перфектно състояние и всичко това на добра цена.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ОТ ВРАТА ДО ВРАТА

От документ до колет, нашата услуга от врата до врата Ви дава пълно спокойствие. Това е така, защото всяка пратка се обработва с лична грижа от Вашата врата до дестинацията й, точно на време, както е обещано.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

ПРОЗРАЧНОСТ

Ние правим нещата лесно и прозрачно. Което означава, че няма валутни разлики или непредвитени скрити раазходи. Цената, която виждате, е цената, която плащате.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА