НИЕ МОЖЕМ ДА ДОСТАВИМ ВАШИЯ БИЗНЕС НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.

САМО НИ КАЖЕТЕ КЪДЕ.

ИЗПРАТЕТЕ С DHL И ВЗЕМЕТЕ СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Нашата мрежа обхваща 220 държави и територии по света. Това означава, че може да се доверите на международните специалисти да доставят каквото желаете, където искате, по-бързо, отколкото си мислите.
ИЗПРАТЕТЕ С DHL НА СПЕЦИАЛНА ЦЕНА
И още, възползвайте се от възможността да спечелите Formula 1® или Formula E преживяване за двама на най-близкия Гран При*!
Ние уважаваме Вашата конфиденциалност и няма да споделим данните Ви с никого.
Прочетете повече.

СТОЙНОСТ

Ние се стремим да бъдем достъпни независимо от размера на бизнеса Ви. Нашите услуги са предназначени за създаване на най-подходящото решение за вашите нужди. От документи до колети, ние предлагаме първокласна услуга и набор от решения на доставка, които да отговарят на всички профили на клиентите.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

МЕЖДУНАРОДНИ СПЕЦИАЛИСТИ

Благодарение на нашата глобална мрежа и ненадминат опит, ние направихме света едно по-малко и по-лесно място за правене на бизнес. Ние обучаваме нашите служители на най-високите стандарти, така че винаги можете да се доверите на сертифицираните международни специалисти за бизнеса си.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА

МИТНИЧЕСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

С нашето ненадминато митническо знание, ние винаги ще правим нещата бързо, лесно и сигурно, и ще движим безпроблемно вашите стоки през международните граници.
ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА